Підпис до фото 1/5

Головна - Прес – центр - Прес релізи - Слава про «Верес» вийшла далеко за межі Батьківщини!

Слава про «Верес» вийшла далеко за межі Батьківщини!

25 - 26 травня мережа супермаркетів провела Х Ювілейний міжнародний волейбольний турнір серед ветеранів "НА КУБОК ФУРШЕТУ", наша Компанія виступила партнером цього заходу.

Турнір проходив на території центрального військового санаторію в Пущі-водиці за ініціативою Голови Ради директорів ПАТ "Фуршет" І.П. Битка. У заході взяли участь 20 чоловічих і жіночих волейбольних команд з країн СНД, Прибалтики і ближнього зарубіжжя (України, Росії, Молдови, Білорусі, Латвії, Румунії, Грузії і Польщі). Два дні команди, до складу яких входили спортсмени першого ешелону минулих років, - члени збірної України, майстри спорту, заслужені спортсмени різних країн, тренера боролися за кубок "Фуршет".

Компанія "Верес" провела дегустацію своєї продукції

Під час змагань, разом з представниками інших торгових марок, Компанія "Верес" провела дегустацію своєї продукції. Організатори, спортсмени, уболівальники із задоволенням куштували нашу консервацію і ділилися враженнями:

Дроздова Тетяна - співробітник центру реабілітації в Пущі - Водиці :

- Я вже дуже давно знайома з продукцією ТМ "Верес" і є її постійним споживачем. Багато років тому, мені пощастило брати участь в конкурсі від ТМ "Верес". Я написала рецепт і виграла фартух і прихватки з логотипом Компанії - досі ними користуюся. "Верес" - це мій продукт і продукт моєї сім'ї, ні на що не проміняємо мариновані помідорчики, без яких не обходиться жодне застілля в нашій сім'ї.

Семинько Ігор - капітан волейбольної команди ветеранів м. Полтава:

- В цьому заході наша команда бере участь вже восьмий рік поспіль і завжди займає призові місця. Ось і цього разу ми зайняли почесне 2-е місце серед команд своєї вікової категорії. У нас дуже цікава команда, усі учасники - майстри спорту, грали за збірну України в 1981 році, два майстри спорту міжнародного класу. Усі ми однокласники Київського спортивного інтернату. Життя розкидало нас по різних містах і країнах, але ми не упускаємо можливість знову зустрітися і пограти у волейбол звичним для нас складом. Цей турнір для нас - свято, а яке свято без "Вересу"? Приємно бачити тут банери та стендери знайомої і улюбленої нами ТМ, мати можливість поласувати огірочками, помідорчиками, грибками та іншою консервацією в перерві між іграми. Що тут говорити, у нас навіть форма у фірмовому стилі "Вересу" - по моєму, наш вибір очевидний!

Каліберда Віктор - член волейбольної команди м. Полтава - приїхав з Німеччини:

- Я щороку намагаюся приїжджати на ці заходи і, звичайно ж, Ювілейні ігри пропустити не міг. Радий бачити своїх друзів, побувати на батьківщині. Вже більше 20 років я живу в Німеччині і приїжджаю сюди не частіше ніж раз на рік. Хотілося б відмітити досить високий рівень підготовки цього заходу, приємно бачити друзів, які як і раніше в хорошій фізичній формі. В найближчому майбутньому я планую привезти німецьку волейбольну команду в Полтаву - подивимося хто кого. Хочеться сказати велике спасибі організаторам і партнерам цього заходу, зокрема Компанії "Верес". Хочу відмітити, що, попри те, що я живу давно вже не на батьківщині, продукцію "Верес" регулярно купую в магазинах Німеччини. Вона смачна по-домашньому і нагадує мені про рідний дім. На кабачковій ікрі "Верес" виросли мої діти, і онуки теж будуть на ній рости, для них нічого немає смачніше - і я з ними повністю згоден!

Самойлова Жанна - член жіночої волейбольної команди з Молдови - приїхала з Канади:

- Я більше 10 років живу в Канаді. Не раз прилітала сюди у гості до рідних і дуже рада, що останнім часом у мене з'явився ще один привід побувати тут - міжнародні змагання з волейболу. Знайомі обличчя, рідні місця, улюблені страви - я дуже сумую за цим в Канаді, попри те, що вже багато часу там живу. Дещо, звичайно ж, мені нагадує про батьківщину - це консервація "Верес", вона знаходиться у вільному продажі в Канаді. Я чула, що усі овочі Компанія вирощує на власних полях, тобто стежить за якістю - це те, що мені треба і важливо для мене і членів моєї сім'ї.

З "Вересом" смачніше і, як з'ясувалося, не лише в Україні …

Байдужих до продукції ТМ "Верес" на заході не було. Біля наших промо-стендерів завжди було багато людей, і кожен хвалив по-домашньому смачну консервацію. Міжнародний волейбольний турнір став не лише видовищним і захоплюючим, але і смачним. Це, ще раз довело, що з "Вересом" смачніше і, як з'ясувалося не лише в Україні . …