Підпис до фото 1/5

Головна - Прес – центр - Прес релізи - ГК «Верес» - партнер ХІІ з'їзду Національної спілки журналістів України

ГК «Верес» - партнер ХІІ з'їзду Національної спілки журналістів України

24-25 квітня 2012 року відбувся ХІІ з'їзд Національної спілки журналістів України. Редактори видань, журналісти з усієї країни, а також представники Секретаріату Президента і Кабінету Міністрів України зібралися, щоб обрати нового голову Спілки журналістів України на борту пароплава "Генерал Ватутін". Партнером заходу стала ТМ "Верес" - лідер ринку плодоовочевої консервації

Ми прагнемо робити свою справу добре та якісно

"ГК "Верес" вже багато років є лідером ринку консервації, і це не без участі журналістів" - помітили представники Компанії - "сьогодні ми тут для того, щоб привітати усіх учасників і подарувати кращим журналістам кошик з продукцією нашої Компанії. Нас об'єднує те, що ми прагнемо робити свою справу добре та якісно, любимо і цінуємо свою батьківщину, поважаємо традиції рідного Краю. Ми будемо раді подальшій плідній взаємодії і співпраці".

В ході заходу з'ясувалося, що байдужих до продукції ТМ "Верес" немає, і учасники з'їзду із задоволенням висловилися на адресу Компанії:

Кушнірук З.А. - головний редактор газети "Свобода"

- Продукція "Верес" не лише смачна, але і якісна. Вона є незамінною стравою на будь-якому столі. Ми знаємо Компанію, як відповідального виробника і надійного партнера. Як споживач можу сказати, що альтернативи "Вересу" на прилавках магазинів немає.

Марченко В.П. - директор ТОВ "Газета "Вечірня Полтава"

- "Верес" - це Компанія, яку я люблю і поважаю за високу якість продукції. Знаю, що увесь асортиментний ряд ТМ "Верес" робить з власного урожаю, тому я є постійним покупцем її продукції.

Безкоровайний Є.М. - голова тернопільської обласної організації національного союзу письменників України

- Я, як істинний патріот рідного краю годинами можу говорити про рідну Україну, її традиції, особливості та культуру. Наша родюча земля може давати тільки гарний, багатий урожай. Я радий, що уся продукція ТМ "Верес" робиться з овочів, які вирощені на рідній землі. Упевнений, що немає такої сім'ї в Україні, яка б не любила продукцію "Верес". Спробувавши її одного разу, ми залишаємося вірними їй назавжди, тому що вона дійсно смачна як вдома. Я вірю у Вашу Компанію і бажаю їй процвітання.