Підпис до фото 1/5

Головна - Прес – центр - Прес релізи - ГК «Верес» - кращий партнер року за підсумками Національної премії «Made-in-Ukraine-2014»

ГК «Верес» третій рік поспіль стала лауреатом щорічної Національної В2В - Премії серед виробників України «Made-in-Ukraine-2014». Церемонія оголошення результатів та нагородження переможців відбулися у рамках 5-ї щорічної Всеукраїнської практичної конференції «FoodMaster-2014 & PrivateLabel».

Кращим партнером року серед виробників в Україні у 22 продуктових категоріях визнана група компаній «Верес» у категорії «Консервовані продукти» за підсумками 12 минулих місяців. На думку представників ритейлу, ГК «Верес» показала найбільш якісну та активну роботу з мережами.

24 квітня 2014 у Києві 200 власників та топ-менеджерів роздрібних мереж і постачальників ринку FMCG й Drogerie з України та ближнього зарубіжжя провели конференцію з метою реалізації торгового бізнесу та співпраці в Об'єднаному Національному Проекті, присвяченому розвитку продуктового роздрібу і вирішення найважливіших завдань у співпраці «Мережа-Постачальник» - «FoodMaster-2014 & PrivateLabel» + «RetailMaster_Day». Зустріч відбулася у рамках 5-ї щорічної Всеукраїнської практичної конференції «FoodMaster-2014 & PrivateLabel» (TradeMaster ® Group).

«Бути першими протягом майже всього часу існування цієї премії – особлива честь. У цьому заслуга всіх ланок нашої вертикально інтегрованої компанії. Однак це і чимала заслуга співробітників відділу продажів ТДУ. Адже на їх плечах постійне, іноді майже цілодобове спілкування з клієнтами, забезпечення своєчасного постачання на прилавки торгових мереж наших продуктів, нелегку працю, як на словах, так і у справі, забезпечення головної конкурентної переваги торгового дому – надійного партнерства. У такі моменти, моменти підтвердження наших перемог, хочу подякувати всій команді продажів за сумлінну роботу щодо забезпечення нашого лідерства», - прокоментував перемогу Директор Торгового Дому Україна Олександр Ратушнюк.

«Ми раді отримати цю нагороду, а отримати нагороду третій рік поспіль особливо приємно. І, безумовно, ми пишаємося довірою продуктових роздрібних мереж. Заслужена нагорода, в першу чергу, – це результат роботи наших співробітників. Ми робимо світ смачнішим за рахунок наших смачних по-домашньому продуктів та надійнішим за рахунок стабільності їх якості, зручнішим за рахунок нових рішень й цікавішим за рахунок нових оригінальних смаків. Якість «Верес» є сьогодні еталонним для ринку плодоовочевої консервації не тільки України, але й інших країн. І поки ми дотримуємося цієї генеральної стратегії, ми не здамо свої позиції й можемо впевнено дивитися у майбутнє», - зазначила керівник групи продажів у роботі з ключовими клієнтами ГК «Верес» Мар'яна Цимбаліст.

Нагадаємо, Національна B2B - Премія «Made-in-Ukraine» заснована у 2010 році В2В Медіа-групою TradeMaster® Group і заснована на щорічному голосуванні керівників комерції (закупівель) продуктових роздрібних мереж за виробничу компанію – Кращого партнера року в розрізі ключових товарних груп. Премія заснована виключно на виборі роздрібних мереж та покликана публічно відзначити досягнення виробників FMCG у сфері співпраці з роздрібними мережами, а саме якості роботи з мережами, нагородити кращих і показати іншим компаніям-виробникам можливості для росту в роботі з мережами у майбутньому році.